PESCARUL VANATOR – Cazare in Delta Dunarii

PENSIUNEA PESCARUL VÂNĂTOR - MASĂ

PENSIUNEA PESCARUL VANATOR - BUCATARIE DE SENZATIE

RESTAURANTUL NOSTRU IMPREUNĂ CU CELE 2 TERASE, AVAND O CAPACITATE TOTALA DE 40 LOCURI, AU FOST CONCEPUTE IN ASA FEL INCAT OASPETII SA SE POATA DELECTA INTR-UN AMBIENT PLACUT SI RELAXANT CU SPECIALITATILE ATENT PREGATITE.

Bucatarii nostri stiu toate secretele bucatariei specifice zonei asa cum nimeni altcineva nu le stie. Preparatele noastre iti lasa gura apa si te fac sa simti esenta locului în care te afli. Totul este proaspat, folosim doar ingredientele pe care ni le ofera Delta generoasa iar bucatele sunt gatite in stil lipovenesc, cu pasiune si pricepere.

Vei descoperi cum se pune în valoare pestele, cu adevarat, vei manca pe saturate bucate traditionale, sanatoase si curate. Iar la final de sejur, poate vei reusi sa pleci acasa cu cateva secrete culinare specifice Deltei. Nu uitam nici de vinuri, colectia noastra fiind suficient de bine gandita ca sa acopere toate gusturile si preferintele si sa acompanieze impecabil fiecare masa cu care vei fi rasfatat si îmbiat într-o atmosfera calda, calma si vesela.

Restaurant-Pensiunea Pescarul Vânător